Formació

 

Diplomat en fisioteràpia l’any 2003 a les Escoles universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà. 
Núm. de col.: 6052.
 

Col·legiat i sempre en actiu des de llavors. A l’inici de la meva carrera vaig treballar en assistència sociosanitària i en atenció primària, i des del 2006 en l’àmbit dels accidents laborals, sempre compaginat amb la consulta privada.

Des de poc després de finalitzar la carrera he estat en constant formació. Sempre en l’àrea del dolor i disfuncions de moviments de l’aparell neuromusculoesquelètic. He cuidat molt aquest aspecte i m’he format amb grans referents nacionals i internacionals en els camps de la teràpia manual (Matiland Concept), el raonament clínic, l’exercici terapèutic, el dolor crònic i el dolor neuropàtic, en definitiva, estic en constant aprenentatge i alerta de l’evidència científica que va sorgint constantment.

 

L’esport és una part fonamental de la meva vida, competint molts anys a escala nacional en halterofília i gaudint del Crossfit els últims anys i des d’abans de ser fisioterapeuta soc conscient que l’exercici sempre m’ha ajudat a recuperar-me de les meves lesions. Avui en dia sabem que l’exercici és una part imprescindible per gaudir d’un bon estat de salut.

Sebas
Altres membres de l'equip